woensdag 17 september 2014

Impressie van de inspiratiesessie van Goeden8

Inspiratie sessie Goeden8

Afgelopen maandagavond 15 september vond de inspiratie sessie van Goeden8 plaats, welke onder begeleiding stond van Annette de Vries, Bureau met Waarde.

Deze avond had als opzet om vanuit de aangesloten leden, participanten van Goeden8 te horen wat bij hen speelt als eigenaar/eigenaresse van een B&B, welke informatie wil men horen, wat willen we met elkaar ondernemen en hoe blijven we succesvol met behoud (!) van het plezier in het werk.

Zoveel onderwerpen door elkaar, zoveel verschillende meningen, maar tegelijkertijd ook veel raakvlakken..
Aan Annette de Vries(zie foto links) de taak om alle input op een rij te zetten, wat binnenkort gaat volgen in het verslag in onze nieuwsbrief.

De wensen van een startende B&B'er zijn anders dan de gastheer of gastvrouw die al een tijdje in het vak draaien…. Het was goed om daarom van een gemengd gezelschap de wensen en ideeĆ©n te horen, dat houdt iedereen scherp.

Goeden8 bedankt de aanwezigheid van Jan en Corrie van Leeuwen die in Langbroek bezig zijn met een verbouwing. Dit ondernemende echtpaar gaan van een schuur drie kamers maken ieder met eigen sanitair en toilet. Ook komt er een gemeenschappelijk ruimte. Wanneer zij open gaan weten ze nog niet, maar de naam staat al bekend: Jan's Bed and Breakfast.


Andere aanwezigen waren:

Ook binnenkort gaan Wietske Stap uit Nieuwegein proefdraaien, miv 1 November. Zij gaat de gastvrijheid in eigen huis verlenen en zet al haar creativiteit in om de gast in haar huis op de juiste manier te onthalen.

Nog meer openingen; per 1 maart 2015 gaat Tina den Boesterd, Nieuwegein van start. Zij wil zich gaan richten op wandelaars en fietsers, de naam; Cunnemanshoek.

Je bent al open en dan ga je open en wel op heel korte termijn: Paul en Coby Pas van "De Passage" uit Driebergen gaan zaterdag 20 september een feestelijke opening doen. Simpel omdat ze het tot nu toe Te Druk hadden met….. de verhuur van de B&B. Burgemeester Naafs uit Driebergen gaat het moment luister bij zetten.

Gerline Lekkerkerker vertegenwoordigde de participanten van Het Groene Hart… Fijn dat zij aanwezig was. In het Groene Hart zijn vele netwerken actief en zij kon haar ervaring daarin met ons delen.

Astrid van Bennekom, altijd actief, bracht haar heldere inbreng mee evenals Elly van Leeuwen.

Fijn dat zij allen tijd hebben genomen om hierbij aanwezig te zijn! Bedankt!

Concentratie



Veel notities!













Geen opmerkingen:

Een reactie posten