maandag 27 oktober 2014

Veel belangstelling 16 oktober voor presentatie ' Start van een B&B'

Veel belangstelling voor B&B en/of logies 'Opstart"  Donderdag 16 oktober 2014


In het moderne gebouw De Wiese in Schalkwijk gaf Goeden8 de presentatie "Starten van een B&B, droom of werkelijkheid" in samenwerking met Pracht en Kracht van de Kromme Rijnstreek.
Dank aan de behulpzame beheerder; alles werd geïnstalleerd zowel techniek als koffie en thee!



Gestaag druppelde vanaf half 8 de toehoorders binnen. Verrassend om bekenden te zien, mensen die hun plannen vorm gingen geven of mensen die 'vage ' plannen hadden of al op weg waren met hun logies, velen met een juiste motivatie!
Dank aan Antoinette van de Horst, die vanuit Terecht Anders, Ondernemersvereniging Kromme Rijnstreek de aanwezigen welkom heette en zich over de gegevens van de Presentielijst ontfermde.

In aanwezigheid van afgevaardigden van de gemeente Wijk bij Duurstede, Bunnik en Houten hebben we deze avond allerhande praktische info gegeven over de start van een B&B, na een korte inleiding van Wijnand van Essen. VVV Wijk bij Duurstede.
   Ruim 30 belangstellenden uit randgemeenten Bunnik, Odijk, Wijk bij
Duurstede, Houten, Groene Hart en Werkhoven

Na een korte pauze was er gelegenheid tot vragen stellen, zowel tot het team van Goeden8 als tot de gemeente afgevaardigden, waar ruim de tijd voor werd genomen.
De vragen liepen sterk uiteen, afhankelijk van het traject waar de belangstellenden inzaten; vergunning, fiscus, brandveiligheid, inrichting, enz. Bij de volgende presentatie zal een expert van een van deze vakgebieden aanwezig zijn.

Contacten werden gelegd
Veel vragen …...
Het vervolg, maar ook 'los' te volgen van deze presentatie zal Donderdag 15 januari 2015 zijn, locatie wordt nog bekend gemaakt.

Wij wensen allen die deze avond hierbij aanwezig waren succes met de plannen en natuurlijk tot januari 2015!
















Geen opmerkingen:

Een reactie posten