dinsdag 15 september 2015

Veel belangstelling op Oogstfeest Cothen

Stralend weer dus veelbelovend op zaterdag 22 aug jl. op het Oogstfeest in Cothen.

Kraam van Goeden8 

Met ruim 4000 bezoekers is deze dag top geweest. De mensen genoten van de verschillende activiteiten en bezienswaardigheden in de drie opengestelde agrarische bedrijven. Ook was er veel belangstelling voor de kramen met streekprodukten, oude ambachten en lekkernijen. Tussen de verschillende bedrijven reden 'treinen' zodat men de afstanden makkelijk kon overbruggen.
Aan de Stand van Goeden8 was het de hele dag druk. Er was zeer veel belangstelling en vraag naar alles wat in de regio te doen was. Men vroeg geïnteresseerd naar logies, wandelpaden, fietspaden, rustpunten enzovoort.

Goeden8 gaf brede informatie mondeling en ook allerhande folders. Ook was er zeer zeker belangstelling voor B&B's buiten deze omgeving.
Recreatiekranten werden meegegeven, Kromme Rijnbroodje lieten we proeven, en de slagzin van de actie' Win een overnachting werd volop ingevuld. Meer dan 70 ingevulde slagzinnen met als start: "Ja natuurlijk wil ik overnachten in de Kromme Rijnstreek….


Met Brood uit de regio was het plaatje compleet
Waren er  s ochtends vooral 'eigen' inwoners rondom Cothen, s middags kwamen vanuit alle richtingen bezoekers. Het festijn staat goed aangeschreven.

Voor ons als Goeden8 een geslaagde dag. Wij hebben de B&B's en de regio gepromoot. Een taak die eigenlijk aan gemeente of VVV of andere trotse inwoner mag behoren. Met zijn allen sta je voor je regio en breed informatie verstrekken is zeer zeker zinvol.


Met dank aan de vrijwilligers van het oogstfeest en collega Elly van Leeuwen die enthousiast deze dag de omgeving heeft aangeprezen en kenbaar gemaakt. Ook vaste inwoners konden bij haar nog informatie krijgen wat er allemaal in deze regio te doen is!
Elly van Leeuwen promoot de regio


Ook dank aan de B&B's die een overnachting hebben aangeboden als prijsactie. " BB Rodenberg, BB Klein Groenbergen, BB Passage, BB Kunnemanshoeve, BB Molengaard.

De winnares van de actie heeft de slogan " Ja natuurlijk wil ik overnachten in de Kromme Rijnstreek, aangevuld met: Een streek vol zoete verleiding!  Zij komt uit Ermelo en gaat haar gewonnen overnachting in Werkhoven invullen; bij BB Molenzolder, eigenaresse Leny Visser. Veel plezier!

Buitenruimte BB De Molenzolder


De troostprijs is gegaan naar fam van den Berg uit Houten. Zij mogen bij de Watertoren in Werkhoven met 4 personen, gratis koffie, thee, cappuccino met appelnoten taart komen eten en drinken tijdens hun fietstocht! Blije mensen en daar gaat het om!


Laura


Geen opmerkingen:

Een reactie posten